Reserveren

Bezichtiging atelier

Happyning boekinzage (incl. aangeklede thee en welkomstgeschenk)

Fine Art sessie Yes Man (incl. viewing 2e afspraak en excl. fine arts) 

Je bent vreugde die naar expressie zoekt. Voor mannen die gemakkelijk(er) verlangens willen manifesteren.* Focus, daadkracht en actie zijn mannelijke eigenschappen. Voor gemakkelijk manifesteren in plaats van met man en macht (geforceerd) zijn vrouwelijke kwaliteiten nodig als openen, ontspannen en ontvankelijk zijn om te kunnen afstemmen. Deze zijn bij veel mannen ondergesneeuwd door een dikkere laag conditioneringen. Ze zijn wel aanwezig in de vorm van vrouwelijke energie en kunnen worden geactiveerd. Afstemming vinden met jezelf, jouw gevoel en verbinding. En wat beter voelt, door van perspectief te kunnen veranderen. Hoe je naar iets kijkt bepaalt de energie die je eraan toekent. Vanuit deze energievibratie creëer je het volgende. Transformatie van weerstanden naar geleiders (ontvankelijkheid) voor jouw bronkracht. Van onbewust reactief naar spontaan creatief via bewust proactief. Met intentie te genieten en de rest los te laten, wat ik in energie doorgeef tijdens het fotograferen. De hartkwaliteit die je nodig hebt om los te laten is moed. En moed is de remedie voor angst. Als je moedig genoeg bent los te laten zal het leven je een nieuwe hallo geven. De hele kunst is dankbaar te zijn in de tijdelijke afwezigheid van wat je wilt (of gelukkig, vredevol, geduldig of een andere staat van niet weerstand). Ondertussen iets nieuws doen wat je herinnert aan jouw unieke Zijn waardoor je vanzelf dankbaar wordt. Kun je het en jezelf ontvangen ? Mocht je ergens weten van wel en denken van niet, reserveer dan. Als je inspiratie en een aanloop nodig hebt om de stap te nemen reserveer dan eerst een bezichtiging of boekinzage. 

 

Ontspan en kom boven zeg ik tegen jouw ware natuur en natuurlijke staat van vrijheid, beleef het zo je wilt voor mijn lens. Het belichamen van jouw uniekheid in de vorm van een Lies Fine Art is een uitdagend avontuur met tastbare herinnering dat je jezelf cadeau kunt doen.

 

Je neemt als je leert vertrouwen op je innerlijke leiding nooit actie voor de realisatie van jouw wens of droom vanuit een staat van angst, bezorgdheid of frustratie. Je komt in dit van binnen naar buiten paradigma alleen tot actie in de buitenwereld als je daartoe van binnenuit wordt bewogen. Dat heet geïnspireerde actie, we kennen het als flow, de staat waarin dingen vanzelf op hun plek vallen. Mijn innerlijke leiding en drive is fotograferen. In mijn carrière als fotograaf heeft een NLP coach ooit waargenomen dat ik fotografie erg groot had gemaakt in verhouding tot mijn leven. Toen ik na 12 jaren huwelijk werd verlaten dacht ik na over wat het belangrijkste voor mij was en kreeg spijt dat ik niet meer aandacht aan mijn partner had gegeven. Echter wat nu zichtbaar is geworden en ik toen niet wist is dat fotografie me letterlijk in leven heeft gehouden en tot écht leven heeft gebracht. Daardoor heb ik begrip gekregen voor mijn drijfveren. En begin ik stap voor stap toe te komen mijn levenswerken vrij te geven in elke vorm die me daartoe beweegt. Met andere woorden je hoeft niet te weten waarom je dingen doet zoals jij je ertoe geroepen voelt. Al gaat het in tegen goed bedoelde meningen en adviezen van anderen. Het dient een hoger doel wat je ziet op het moment de tijd rijp is dat te zien. Zonder frustraties zou er geen opening zijn voor het licht van een hogere bron binnen te komen en je bestemming te vormen. Leonard Cohen zong het, there is a crack in everything, that's how the light gets in. Vroeger dacht ik een dure camera te moeten hebben om goed werk af te leveren. Tegenwoordig, als mijn camera mankementen vertoont, blijf ik ermee fotograferen en ontdek daarin perfectie.