Transform by Lies

Transform by Lies, 

Fine Art Foto's

Liesbeth Davidse

Printing on demand.

 

 

Liesbeth Davidse

374 pagina's | 607 Fine Art Foto's

wij Zijn, ik ben, jij bent

Printing on demand.

 

R & E, Lies Davidse, er was eens . . .

20 pagina's Foto- en leesboek

De kaft wordt onthuld op

het moment van ontvangst,

Beschikbaar !

Fashion Stills, Lies Davidse

 

 

Lies Davidse, Fashion Stills

224 pagina's | 420 Fine Art Foto's

mode is tijdloos, dress to Express.

Printing on demand.

Avonturen met Fuego,

R & E, deel 1

Foto- en leesboek Liesbeth Davidse

Printing on demand.

 

 

over de auteur

Gekozen zich als kind de mond te laten snoeren, is ze gebleven als iemand van weinig woorden en voorkeur zich te uiten via beeld. Alhoewel het stroomt makkelijker sinds ... . Sinds 2010 heeft ze conceptueel werken ingeruild voor fotograferen vanuit haar intuïtie. Het behalen van de hoogste kwalificatie in portret en modefotografie bij de BIPP in Engeland was een aanleiding. Wat ze in jaren had geleerd, zware apparatuur en energie liet ze. Het laatste heeft haar los gelaten via spelen baart kunst met de zelf-ontspanner. De krappe kaders, harde contrasten en spanning in lichaamstaal (zie awards) hebben plaats gemaakt voor ruimte en het ontspannen ten voeten uit samenvallen met onze oorspronkelijke natuur.  

 

In een ervaring met wie lijnrecht tegenover haar stond, ervoer ze iets wat haar bestaan probeerde te ontkennen. Na worstelingen en bijna dood ervaringen, heeft ze herinnerd wie we Zijn ontspannen tevoorschijn komt. In die ruimte is de innerlijke vijand bondgenoot geworden en is de leeuw uit eigen beweging tot de vrouw gekomen en ontvangen hun ware afkomst samen te vieren. Iets wat hij met man en macht had getracht tegen te houden werd de meest paradijselijke ervaring. Daar ontstond een diepe buiging voor het mysterie wie we allen Zijn, geven en ontvangen werd EEN. Samen begint in jou, mij, daar is een universele bronenergie in ieders uniek lichaam te ervaren, R & E.

 

Fine art foto's en boeken zijn richtingaanwijzers en aangename her-inneringen (geweest) op dit avontuurlijke en onbekende pad. Een intuïtieve schrijfoefening bleek het sprookjesboek, er was eens en autobiografie te bevatten wat ze als papieren schrijfsels later uit de kast haalde. 

 

Eenmaal de ruimte geproefd en verwondering over wat door ons heen ontstaat uit het niets, is R & E een ultieme manier van leven. Sinds de leeuw is uit geworsteld is er bemoediging gekomen en dat is wennen dit te ontvangen, te herkennen aan ontspannen energie. Inspiratie waarop hij onze essentie aanvult kan enthousiasmeren en is vrij van gehechtheid aan vorm. Uit ervaring laten we ons graag verrassen in totale beschikbaarheid voor wat het moment ons brengt en vanzelf manifest wordt.  

 

Zo had ze via het fotograferen van een aalscholver met open vleugels waardevolle aanvullingen ontvangen waar ze echter niets mee hoefde doen. Ze mocht er gewoon van genieten, nou ja gewoon, dit was wennen. De ongetemde leeuw had ze leren ontvangen via Fuego, een Zeeuwse melkschaap die zich kon gedragen als een ram en de hooglanders. Er viel eigenlijk niets te leren, het was als met Fuego, uit het niets stond hij voor haar neus en duwde zijn kop in haar buik. Ze keek hem aan in zijn trappelend ongeduld en besloot hem te ontvangen. Daar kon een echte vriendschap ontstaan die ze met mensen nog niet als zodanig had ervaren. Maanden later kwam een kudde schotse hooglanders op haar afstormen waar zij het grasveld in het wandelgebied overstak. Ze botste met de schapen die voor hen uit renden. Ze besefte dat een botsing met de hooglanders anders zou kunnen zijn en liep op haar dooie gemak verder. Bizar genoeg voelde ze zich uiterst rustig terwijl ze de nacht daarvoor niet draaien nog keren kon en nauwelijks haar bed uit kwam. Waar ze Fuego een knikje had gegeven, toe ren maar verder, stopten de hooglanders op korte afstand van haar. Ze kon de briesende energie die ze uitbliezen tot in haar oren voelen. Blijkbaar had ze toestemming gegeven bronenergie R & E te kunnen ervaren in een avontuur. Het verstand begreep dit niet meer en ze ervoer het als redding dat wie we Zijn niet te begrijpen en volgen is. Ze hoefde niet meer te zeggen STOP met me proberen te volgen en voelde hun ogen in haar rug prikken.

 

Ze bleken het voorbeeld te zijn wanneer we onze eigen baas volgen het beste af zijn. Bronenergie R & E volgen maakte dat ze ontspannen verder kon wandelen en bij terugkomst een hooglander die ondertussen verzadigd was, aankeek. Stom verbaasd keek hij haar aan alsof hij vroeg wie ze was. Ze deelde op dat moment iets met hem. Haar hele leven lang was ze als een prooi achtervolgd alsof zij iets had wat anderen constant waren vergeten. En zij waren te midden van het geraas gestopt en hadden haar een groot geschenk gegeven. De herinnering vanuit ontspanning verder te bewegen werd als een open deur uit de gouden kooi. Hier hoefde ze niets meer te zeggen dan dankbaar de innerlijke leeuw een hand te geven. De ratio begon een beetje te begrijpen wat er door haar heen was geschied, eeuwige herinnering aan waar we samen in essentie de baas zijn, maakt herhalen van woorden en patronen overbodig, hè hè. Zodra er oeverloos wordt gemekkerd hangen we de Zeeuwse vredesvlag uit en in no time, je raadt het al ... . Haar lichaam werd een heerlijke plek om te bewonen. 

 

Zo nu, Zijn we samen, jij en ik als een stipje aan de horizon verschenen en wie weet belichten we elkaar binnen lang in een nieuw avontuur, Liesbeth Davidse.