Ik ben hier om met en via mijn kunst je te inspireren en her - inneren aan jouw unieke potentieel. 

 

Ons unieke potentieel ligt te wachten totdat er ruimte wordt vrijgemaakt het aantrekkelijker wordt naar boven te komen. En wie kan er als enige ruimte vrijmaken ongeacht de omgeving en omstandigheden ? En wie begint blij te worden zodra ze/hij wordt verwelkomd op een manier die niet te bedenken was/is en als een her - innering kan worden ervaren ?

 

De galerie is open op de Bonne fooi en afspraak. Een bezoek aan de galerie en eerste kennismaking is vrijblijvend. Kunstkaarten en kunst om neer te zetten is vanaf € 3 en € 95 tegen contante betaling mogelijk. Voor groter gewenste formaten van fine art foto's geldt een prijs op aanvraag. Het aanschaffen van kunst gebeurt via een koopovereenkomst die we schriftelijk ondertekenen. Diensten ontstaan vanuit openheid in het samen Zijn en niet vooraf ingevulde programma's. Hiermee is de uitkomst gewaarborgd in EENheid zelf die al heeft geregeld wat wenselijk is ervaren te worden. Daar deze kunst op eigen tijd te voor schijn komt wordt met een aanbetaling gewerkt en kunnen we bijvoorbeeld een en ander aankleden met bestaande kunst zodat de inspiratie en plezier alvast kan beginnen.

ter kennismaking, ervaren

 

Na een korte intro mag je een persoonlijk kado uitpakken. Dat kan zijn een Fine Art Fotoboek intuïtief openen en de pagina tot je laten spreken voorbij woorden. Het kan ook een andere manier zijn die spontaan naar boven komt. Het is bedoeld samenwerking met je lichaam te bevorderen in kleine stappen. Felt sense is het lichamelijk bewustzijn van een gebeurtenis die alle informatie ervan woordeloos bevat. Je hoeft niet te delen wat het kunstwerk met je doet, het gaat om verbindingen in jezelf activeren. De gevoelservaring gelijkwaardig laten worden/zijn aan woorden, is deze ruimte geven te laten bezinken en integreren, ruimte om alsnog ten volle te openen voor hetgeen is geactiveerd. Dit volledig openen betekent dat het in energie al is gedeeld en door alles heen stroomt. Vanuit deze staat van Zijn maakt het niet uit hoe en wanneer je expressie eraan geeft. De druk is eraf gegaan door alle tijd en ruimte te nemen voor jouw binnenwereld en zo leer je genieten wat vanzelf voortvloeit uit de samenwerking van hoofd en hart. 

 

Hoe fijn zou het zijn het mooiste kado, waar we EEN Zijn, jouw potentieel in jouw unieke lichaam volledig te ontvangen en doorgaans te ervaren met een onverstoorbaar en alertheid, onderscheidingsvermogen wat wel dan niet geïnspireerd voelt op in te gaan. Tijden dat mag worden aangebeld bij de galerie op de Bonne fooi zijn van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur. Kom je van ver en/of wil je liever een afspraak, kun je het contactformulier invullen.

 

Ps. gezien het persoonlijke karakter van mijn producten en diensten vindt levering plaats bij wederzijdse resonantie. Een wederzijdse klik is niet te koop, ook niet aan mensen met titels en BN-ers; 10x zoveel betalen was leuk geprobeerd. In dit transformatie tijdperk hanteer ik weleens tweede kansen. In de galerie is het verboden te fotograferen. Jouw intuïtie leren vertrouwen is terug gaan in het lijf naar de eerste indruk, zonder je systeem te overladen met een kopie van mindere kwaliteit vanaf digitaal scherm/iPhone.