Bezichtiging galerie, boek Lies Fine Arts en webshop

Happyning boekinzage Lies Davidse Relaxo & Emergo

Fine Art sessie Yes Man 

Je bent vreugde die naar expressie zoekt. Misschien ervaar je dat nu niet en wil je van alles doch iets houdt je tegen. Voor mannen die gemakkelijk(er) verlangens willen manifesteren.* Focus, daadkracht en actie zijn mannelijke eigenschappen. Voor gemakkelijk manifesteren in plaats van met man en macht (geforceerd) zijn vrouwelijke kwaliteiten nodig als openen, ontspannen en ontvankelijk zijn om te kunnen afstemmen. Deze zijn bij veel mannen ondergesneeuwd door een dikkere laag conditioneringen. Ze zijn wel aanwezig in de vorm van vrouwelijke energie en kunnen worden geactiveerd. Geen onderdrukking van het gevoelvolle aspect onder dwingelandij van het verstand. Voel jezelf, kom dichterbij je gevoel en beleef jezelf op onbegrensde wijze. Geen domper op je gevoelswereld, op je mogelijkheden tot genieten. Laat datgene wat we het vrouwelijke element noemen vrijuit bestaan. Maak je schoon van emoties en klim op tot in het heerlijkste gevoel van jezelf naar ziel en lichaam.                        Ontspan en kom boven, ervaar het zo je wilt voor mijn lens.  

'Once you can BE the Universe expressing as you, you no longer can live in conflict with the Universe or anything in it. Then you have become the FLOW. Isn’t that worth investigating? For those of you who have read the Bible: what does it mean to you that the kingdom is within you (Luke 17:21)? Isn’t it time we start looking at the Inner Self and drop our limited views about who we are?' - J. Bommerez.

Het belichamen van jouw uniekheid in de vorm van een Lies Fine Art is een uitdagend avontuur met tastbare herinnering dat je jezelf cadeau kunt doen. Het kan bijdragen tot dankbare tevredenheid om het leven in jezelf. Deze dankbaarheid, deze liefde tot jezelf verwarmt je hart. In deze harmonie, deze vreugde om het leven in jezelf is alles mogelijk.

 

Je neemt als je leert vertrouwen op je innerlijke leiding nagenoeg geen actie voor de realisatie van jouw wens of droom vanuit een staat van angst, bezorgdheid of frustratie. Je komt in dit van binnen naar buiten paradigma alleen tot actie in de buitenwereld als je daartoe van binnenuit wordt bewogen. Dat heet geïnspireerde actie, we kennen het als flow, de staat waarin dingen vanzelf op hun plek vallen. Mijn innerlijke leiding en drive is fotograferen. In mijn carrière als fotograaf heeft een NLP coach ooit waargenomen dat ik fotografie erg groot had gemaakt in verhouding tot mijn leven. Toen ik na 12 jaren huwelijk werd verlaten dacht ik na over wat het belangrijkste voor mij was en kreeg spijt dat ik niet meer aandacht aan mijn partner had gegeven. Echter wat nu zichtbaar is geworden en ik toen niet wist, is dat fotografie me letterlijk in leven heeft gehouden en tot écht leven heeft gebracht. Daardoor heb ik begrip gekregen voor mijn drijfveren. En begin ik stap voor stap toe te komen mijn levenswerken vrij te geven in elke vorm die me daartoe beweegt. Met andere woorden je hoeft niet te weten waarom je dingen doet zoals jij je ertoe geroepen voelt. Al gaat het in tegen goed bedoelde meningen en adviezen van anderen. Het dient een hoger doel wat je ziet op het moment de tijd rijp is dat te zien. Zonder frustraties zou er geen opening zijn voor het licht van een hogere bron binnen te komen en je bestemming te vormen. Leonard Cohen zong het, there is a crack in everything, that's how the light gets in. Vroeger dacht ik een dure camera te moeten hebben om goed werk af te leveren. Tegenwoordig, als mijn camera mankementen vertoont, blijf ik ermee fotograferen en ontdek daarin perfectie.