Komt een man (innerlijke leeuw) bij de dokter, hij zegt, ik zit met zoveel worstelingen die zwart kleuren, ik kan mezelf niet meer ontvangen, wil jij dat voor me doen ? Dokter: spreek je innerlijke vrouw aan, zij kan je als geen ander ontvangen. Hij: mijn innerlijke vrouw laat me ervaren dat ik al ontvangen was en ben. Dokter: mag ik meedoen ? Leeuw: klop bij je innerlijke vrouw aan die je jouw koninkrijk herinnert en zie alles wordt nieuw, aldus R & E. 

 

 

Transform by Lies

Transform by Lies, 

422 pagina's Fine Art Foto's

R & E, Lies Davidse

binnenkort beschikbaar

Liesbeth Davidse, All EEN in diversiteit

jij bent, ik ben, wij Zijn

380 pagina's Fine Art Foto's 

beschikbaar

 

R & E, Lies Davidse, er was eens . . .

20 pagina's Sprookjesboek

De kaft wordt onthuld op

het moment van ontvangst,

Beschikbaar 

 

Smullen van

kleine lettertjes,

leesboek, Liesbeth Davidse

Printing on demand per haps

Avonturen met Fuego,

R & E, deel 1, 51 pagina's

Foto- en leesboek , Liesbeth Davidse

Beschikbaar 

Lies Davidse, Fashion Stills

Dress to express, mode is tijdloos

206 pagina's Fine Art Foto's

binnenkort beschikbaar

 

 

Fragment uit het boek Avonturen met Fuego, hoofdstuk 18 door het oog van een naald: "Met de andere twee schapen botste ze en vervolgde haar route. Nog geen paar tellen na de botsing met de schapen kwamen de schotse hooglanders als briesende stieren aangerend. Even flitste het door haar heen dat ..."

 

 

 

over de auteur

 

Kom er eens voor en achter,

ons centrum te her-inneren.

 

Beeld (buik) verenigt waar woorden (hoofd) scheiden, of is het de energie die bepaalt, of de neutrale drager van alles die al heeft bepaald, IS. De zienswijze die het fijnste voelt kun je doodgewoon kiezen en doorgaan

 naar een nieuwe start.

 

 

 

Onze leeuw : de laatste storm deed me van de vlag waaien en op mijn poten terechtkomen. Ergens in het Zeeuwse land geland, waar terug in mijn oude rol schieten zo onaantrekkelijk is geworden te blijven waar we al gewonnen hebben. Samen terugkeren onder de nieuwe naam en voluit, wat zeg jij ervan ? Die vreedzame plek hebben we allang samen en waarom was/is iedereen dat doorgaans vergeten ? zelfs de overheid die miljarden uitgeeft aan oorlog ergens anders, wat ze zich laten opleggen, anders kies je anders of niet. De vredesvlag is inhoudelijk te kostbaar uit te drukken in geld en op internet te delen. Een verbinding die natuurlijk en vrij is, geleid door waar we EEN Zijn, ontspannen, vraagt voldoende ervaren te worden in levenden lijven. Een draagkracht die zichzelf al heeft gedeeld, voordat er iets aan te pas komt, welkom slakkengang. Daar hoeft niets gezegd te worden tot iets te komen, de lineaire weg van A naar B is voltooid verleden tijd. In direct aanwezig en beschikbaar Zijn voor alle potentiëlen, rolt er met gemak iets uit wat al de bedoeling was. Wat is dat iets en waar investeer jij in ? wat doe jij in het heetst van een strijd die van binnenin jou heeft afgespeeld/afspeelt ? Heb je moed te blijven staan en je andere wang toe te keren ?

 

De Zeeuwse vredesvlag is na jarenlange transformaties en fotograferen in 2018 door me heen ontstaan. Door dualiteit (auteursrecht op het wapen van Zeeland - parodie) te ontstijgen, werd me via een antwoord van de commissaris van de Koning duidelijk dat ik R & E ging invoeren in mijn leven. Ik had geen idee wat het inhield. Fotograferen in de natuur, de zelf-ontspanknop en ont-moetingen met dieren zijn me het meest van dienst geweest, naast wat cursussen. Ik kon niet anders dan dit leven en zag dat dit in eerste instantie weerstand opriep, zo vrij en niet meer voldoen aan verwachtingen en sociale verplichtingen. Mijn moeder had geen cursus nodig en wie weet was het debet aan de woorden, je bent zo sterk als een leeuw, die ze ooit ontving. Ik was als kind de woorden van mijn vader gaan geloven toen hij tussen ons beide in kwam te staan. Bij verandering hoort weerstand, dat wist ik als geen ander, waar we het leven gaan nemen zoals het is en zich aan ons voordoet, komen we tot groei en wel licht zelfs tot bloei.