Transformaties en biografie in beeld. Leven vanuit je natuurlijke staat van Zijn (= geluk, liefde, vrijheid, vrede, vreugde en overvloed). Je ware natuur wacht op jou en slaapt of sluimert tot het moment je haar laat ontwaken. Hoe ? it's up to you. Een uitnodiging vind je bij Relaxo & Emergo, ontspan en kom boven, welkom.

Bewustwording via beelden is onze oervorm en diepste werkelijkheid van mens-zijn. Woorden zijn hoofd en beelden zijn buik. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden, ze raken je en soms emotioneren ze. 98% van onze tijd die we op aarde hebben doorgebracht kwam tot ons via beelden van de werkelijkheid, in dromen en fantasieën. Door taal zijn beelden op de achtergrond geraakt. Die vergeten beelden houden ons weg van wie we werkelijk zijn: belevingsvolle mensen, creatief en intuïtief en in staat om onszelf liefdevol te omarmen. En de warmte van eigen omarming is de meest essentiële en diepgaande warmte die je kunt ontvangen. 

Boeken Lies Davidse, Relaxo & Emergo bevat werken waaraan ik leven dank. Mijn biografie is op excentrieke manier in beeld gekomen en heeft aardig wat voeten in de klei gehad. Het is ontstaan door een verlangen naar vrede en een selectie uit de privécollectie die bekroond zijn met vlag en wimpel. De zelfontspanner, toewijding en dagelijkse herinnering via beeld hebben bijgedragen mijn verlangen te belichamen. Inzage in Lies Davidse, Relaxo & Emergo kan worden gereserveerd met welkomstgeschenk naar keus. De happyning wordt verzorgd met aangeklede thee en koffie. We zien niet met onze ogen maar met gevoelens. En bij het openen voor onze gevoelens komt het wonder wie we zijn tot leven. Hoeveel leven wil jij toestaan ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cover Holy Spirit genomineerd tijdens de international colorawards 2018   

 

 Transformatie uit de serie Relaxo & Emergo 2018 Zelfportretten

 

Vlinderen uit de serie Op weg naar een gelukkig leven 2005 met model Marianne van Ginkel

 


Zouden mijn voeten de aarde kunnen verdragen uit de serie Op weg naar een gelukkig leven 2005 met model Anusjka Debie.